Prijslijst

 

Pedicure:

1e behandeling € 31,00 Deze bestaat uit een voetonderzoek, verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt/likdoorn, incremen van de voeten, duur van de behandeling ongeveer 45 min. (indien er veel likdoorns of eelt verwijderd dient te worden reken ik per 15 min. € 7,50 extra).

Vervolg behandeling € 28,00 (Indien u elke 6 tot 8 weken terugkomt.)

Deelbehandeling € 18,00 Bijvoorbeeld het verwijderen van een likdoorn of het behandelen van een ingroeiende teennagel.

Podofix nagelbeugel €15,- Deze beugel wordt geplaatst op de nagel om een juiste groei te stimmuleren. Ideaal bij ingroeiende nagels.

Diabetische en reumatische voetbehandeling:                 

1e behandeling € 32,00,- Deze behandeling bestaat uit een vraaggesprek, voetonderzoek, verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt/likdoorn, incremen van de voeten.

Vervolgbehandeling € 30,00 (Indien u elke 6 tot 8 weken komt)

Voetzone reflexmassage € 32,00 (duur ongeveer 45 min.)

Combinatiebehandeling: Voetzonereflex/pedicurebehandeling €55,00

* Heeft u binnen 1 week na de behandeling nog last van uw likdoorn, dan krijgt u een gratis nabehandeling.

* Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Hierna ben ik genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

* Voor ambulante afspraken geldt een toeslag van €3,- indien u woonachtig bent in Heerhugowaard. Buiten Heerhugowaard werk ik niet ambulant.

Prijslijst

Fungi clear

€ 16,00


FunghiClear Een effectieve natuurlijke antischimmelspray met manuka olie FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar de bestaande producten en hebben met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en waarmee ook de grootste bron van herbesmetting van een schimmel kan worden behandeld, namelijk de schoenen. Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear.

HFL spray

€ 12,00


HFL Laboratories gepatenteerde Solutionspray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels/schimmelnagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen. Werking: De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron vaak ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix. Grondstoffen: De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken. HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate. Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien. Verpakking: Sprayflacon 50 ml. Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van: - Kalknagels - Schrale rode huid Toepassing: 1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure 2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen 3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray 4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Solutionspray